Slowakije - Hoge Tatra - Wenen 9-daagse natuur/excursiereis

02 t/m 10 mei 2020

(gegarandeerd vertrek, nog 4 plaatsen beschikbaar, geen eenpersoonskamers beschikbaar)

slowakije plesoSlowakije is een van de bosrijkste landen van Europa. Bergen vormen een groot deel van de natuurlijke grens met de buurlanden. De Hoge Tatra is een fantastisch natuurgebied met ontelbare kastelen, ruïnes, grotten en kleine, idyllische dorpjes. De hoofdstad Bratislava is klein, compact, gezellig, en biedt meer dan genoeg highlights voor een bezoek. Het land bestaat pas sinds 1993 toen het zich afscheidde van Tsjecho-Slowakije. Een uitdaging om dit jonge land te ontdekken! Op de terugreis bezoeken we nog Wenen!

Lees meer: Slowakije - Hoge Tatra - Wenen 9-daagse natuur/excursiereis

Eiland Rügen 7-daagse excursiereis

rugen voor29 augustus t/m 04 september 2020

 (gegarandeerd vertrek, nog 6 plaatsen beschikbaar, geen 1 eenpersoonskamers beschikbaar)

Het mooie eiland Rügen ligt in de Oostzee, tegen de kust van Oost-Duitsland. Een eiland dat toeristisch niet zo bekend is, maar wat zoveel in huis heeft, dat u verbaasd zult zijn. De combinatie van zandstranden, torenhoge krijtrotsen, een gevarieerd landschap, gezonde lucht, interessante plaatsen, gezellige pleinen, historische gebouwen en een enorme gastvrijheid zorgen voor een aangenaam verblijf. Als klap op de vuurpijl bezoeken we de musical "Störtebeker" een passage uit het leven van dé piraat van Rügen.

Lees meer: Eiland Rügen 7-daagse excursiereis  

Perigord - Dordogne 7-daagse excursiereis (volpension)

perigord start20 t/m 26 september 2020

(volgeboekt)

De Périgord Noir, gelegen in het hartje van Frankrijk, heeft een zeer mild klimaat en het landschap is uitzonderlijk pittoresk. De Dordogne wordt als dé mooiste rivier van Frankrijk beschouwd. Uit de middeleeuwen stammen een krans van schilderachtige kastelen en versterkte stadjes langs de Dordogne en de Vézère.
De streek is bekend om zijn uitzonderlijk lekkere keuken, met als specialiteiten: truffels, notenolie, ganzenleverpastei en Bergerac wijnen (tafelwijn inbegrepen). Deze reis kan met recht een ‘culinaire week in de Périgord’ worden genoemd!

Lees meer: Perigord - Dordogne 7-daagse excursiereis (volpension)