BELANGRIJKE MEDEDELING

 

Belangrijke mededeling:

POST.NL heeft een FOUT gemaakt met de beoordeling van de PORTOKOSTEN bij het versturen van ons reisprogramma. Hierdoor hebben onze reizigers een verzoek gekregen om portokosten bij te betalen.
We hebben contact gehad met post.nl en zij laten ons deze week weten hoe ze dit oplossen.
Vooralsnog NIET BETALEN. Wel nog even de kaart met code bewaren, mogelijk moet dit nog worden doorgegeven aan Post.nl, zodat zij het kunnen terugboeken. Indien u wel betaald heeft, laten we nog weten hoe Post.nl dit oplost.

Sorry voor het ongemak,
Ton en Marjon

Slowakije - Hoge Tatra - Wenen 9-daagse natuur/excursiereis

01 t/m 09 mei 2021

(nog 10 plaatsen beschikbaar)

slowakije plesoSlowakije is een van de bosrijkste landen van Europa. Bergen vormen een groot deel van de natuurlijke grens met de buurlanden. De Hoge Tatra is een fantastisch natuurgebied met ontelbare kastelen, ruïnes, grotten en kleine, idyllische dorpjes. De hoofdstad Bratislava is klein, compact, gezellig, en biedt meer dan genoeg highlights voor een bezoek. Het land bestaat pas sinds 1993 toen het zich afscheidde van Tsjecho-Slowakije. Een uitdaging om dit jonge land te ontdekken! Op de terugreis bezoeken we nog Wenen!

Lees meer: Slowakije - Hoge Tatra - Wenen 9-daagse natuur/excursiereis

Noord - Holland - weg in eigen land - 5 dagen

NH zaandam28 juni t/m 02 juli 2021

(er zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar)

Vanuit het ****Zaanhotel Amsterdam in het centrum van Zaandam maken we prachtige excursies en laten u volop genieten van het Noord-Hollandse landschap, streek en gebruiken, steden en hun indrukwekkende architectuur!
Tijdens onze voorbereiding van deze 5 daagse reis werden we niet alleen verrast door de vele excursiemogelijkheden maar ook door de vriendelijke gastvrijheid van de behulpzame Noord-Hollander. 

Lees meer: Noord - Holland - weg in eigen land - 5 dagen

Lot (voorheen Perigord) - Dordogne 7-daagse excursiereis (volpension)

perigord start24 t/m 30 juli 2021

(volgeboekt, wij kunnen u op de wachtlijst zetten)

Lot, gelegen in het hartje van Frankrijk, heeft een zeer mild klimaat en het landschap is uitzonderlijk pittoresk. De Dordogne wordt als dé mooiste rivier van Frankrijk beschouwd. Uit de middeleeuwen stammen een krans van schilderachtige kastelen en versterkte stadjes langs de Dordogne en de Vézère.
De streek is bekend om zijn uitzonderlijk lekkere keuken, met als specialiteiten: truffels, notenolie, ganzenleverpastei en Bergerac wijnen (tafelwijn inbegrepen). Deze reis kan met recht een ‘culinaire week in de Lot’ worden genoemd!

Lees meer: Lot (voorheen Perigord) - Dordogne 7-daagse excursiereis (volpension)

Eiland Rügen 7-daagse excursiereis

rugen voor28 augustus t/m 03 september 2021

 (nog 2 plaatsen beschikbaar, geen eenpersoonskamers meer)

Het mooie eiland Rügen ligt in de Oostzee, tegen de kust van Oost-Duitsland. Een eiland dat toeristisch niet zo bekend is, maar wat zoveel in huis heeft, dat u verbaasd zult zijn. De combinatie van zandstranden, torenhoge krijtrotsen, een gevarieerd landschap, gezonde lucht, interessante plaatsen, gezellige pleinen, historische gebouwen en een enorme gastvrijheid zorgen voor een aangenaam verblijf. Als klap op de vuurpijl bezoeken we de musical "Störtebeker" een passage uit het leven van dé piraat van Rügen.

Lees meer: Eiland Rügen 7-daagse excursiereis