Lipa Tours en corona

Brunssum, 5 juni 2020

Beste reisvrienden,

Ons leven staat nog steeds op de kop, het Coronavirus bepaalt ons dagelijks levensritme met o.a. wat Rutte “het nieuwe normale leven van anderhalve meter afstand houden” noemt.
Om verdere verspreiding van het virus te voorkomen trof het kabinet begin maart ingrijpende maatregelen. Omdat het virus nu onder controle lijkt worden die geleidelijk aan versoepeld.
Zo ook binnen de andere Europese landen, maar ondanks de opening van landsgrenzen is het advies alleen naar het buitenland te reizen indien dat werkelijk noodzakelijk is. “Vakanties zo veel mogelijk in eigen land vieren” is het devies!! Dat heeft een enorme impact op de reiswereld en dus ook op onze reisorganisatie Lipa Tours.
Wij ontkwamen er niet aan om onze reizen in 2020 te moeten annuleren en dat hebben we inmiddels gedaan. Onze reizen met precies hetzelfde programma hebben we echter kunnen verplaatsen naar 2021 in dezelfde periode:

Slowakije               van 1 mei t/m 9 mei 2021
het eiland Rügen   van 28 aug. t/m 3 sept. 2021
de Périgord           van 19 sept. t/m 25 sept. 2021

Al onze reizigers werden telefonisch op de hoogte gesteld van de noodgedwongen annulering van hun reis.
Graag willen we hen nogmaals danken voor hun opbeurende en hartverwarmende reacties. Hun sympathie onderstreept het werkelijk bestaan van een ”Lipa familie” en vertrouwen in onze reisorganisatie.
Héél hartelijk dank!!

Zoals u van ons gewend bent zult u in de tweede helft van de maand november onze reisbrochure 2021 in uw brievenbus vinden. We hopen van harte dat we dan weer samen met u op reis kunnen.

We wensen u allen een goede gezondheid en hopen u volgend jaar weer te mogen ontmoeten.

Hartelijke groeten,
Marjon en Ton Kropivsek
Lipa Tours

Hoe een reis te boeken

Lipa Tours biedt al jaren een goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Alle reizen zijn tot in detail voorbereid en vanaf vertrek wordt u begeleid door een van de organisatoren, zodat u vanaf het moment dat u in de bus stapt zorgeloos aan uw vakantie kunt beginnen!
Voor 2020 hebben wij opnieuw de programma's met veel zorg samengesteld, reisprogramma's met nieuwe bestemmingen en vernieuwde reizen, die voldoende afwisseling bieden en waarvan iedereen zal genieten!

Lees meer: Hoe een reis te boeken