Lipa Tours en corona

BELANGRIJKE MEDEDELING

POST.NL heeft een FOUT gemaakt met de beoordeling van de PORTOKOSTEN bij het versturen van ons reisprogramma. Hierdoor hebben onze reizigers een verzoek gekregen om portokosten bij te betalen.
We hebben contact gehad met post.nl en zij laten ons deze week weten hoe ze dit oplossen.
Vooralsnog NIET BETALEN. Wel nog even de kaart met code bewaren, mogelijk moet dit nog worden doorgegeven aan Post.nl, zodat zij het kunnen terugboeken. Indien u wel betaald heeft, laten we nog weten hoe Post.nl dit oplost.

Sorry voor het ongemak,
Ton en Marjon

 

Beste reisvrienden,

Zoals u van ons gewend bent in de maand november willen we u ook nu graag informeren over ons reisaanbod van het komend jaar. 

Terugkijken op het jaar 2020 doen we niet graag, want behalve de horeca en de cultuursector is vooral ook de reiswereld zwaar getroffen door het corona virus; zo werden ook wij gedwongen alle reizen in 2020 te annuleren.
De hartverwarmende sympathie van onze reisfamilie en tevens het vertrouwen dat in vele persoonlijke gesprekken werd uitgesproken in onze reisorganisatie geeft ons de kracht met een vernieuwd enthousiasme in het nieuwe jaar 2021 ons in te zetten om u prachtige vakanties aan te bieden en deze te begeleiden.

Een aantal reizen zijn doorgeschoven en de reis naar het Franse Périgord is qua programma en periode aangepast. Het nieuwe reisschema vindt u op deze website.

Ons reisschema voor 2021 ziet er als volgt uit:

Slowakije van 1 mei t/m 9 mei 2021
Noord-Holland van 28 juni t/m 2 juli 2021
het eiland Rügen van 28 aug. t/m 3 sept. 2021
Lot (voorheen Périgord) van 24 juli t/m 30 juli 2021

 N.B. De kosten voor hotelovernachtingen en excursies zijn duurder geworden, maar gezien het vertrouwen dat wij van u krijgen, willen we hier iets tegenover stellen en hebben besloten de prijzen voor 2021 niet te verhogen.

We hopen van harte, samen met u, in 2021 weer te mogen genieten van onze zorgvuldig samengestelde reizen. Genieten van het ontdekken van nieuwe reisbestemmingen, van streekgerechten en gebruiken, maar bovenal van elkaars gezelschap!

We wensen u allen een goede gezondheid, positief denken en moed en hopen u volgend jaar weer te mogen ontmoeten.

Hartelijke groeten,
Marjon en Ton Kropivšek
Lipa Tours