Informatie reizen 2022

Beste reisvrienden,

Dit jaar hebben we, ondanks corona, 2 prachtige reizen mogen maken. Helaas heeft corona ons nog steeds in de greep, maar we blijven positief vooruitkijken. Daarom hebben we voor het komend jaar weer een aantal mooie, bijzondere reizen samengesteld.

In verband met de verscherpte maatregelen dient iedereen die een reis boekt in het bezit te zijn van de benodigde papieren die op dat moment nodig zijn (QR-code, ID of paspoort). Dit is ieders eigen verantwoordelijkheid. Wij zullen u hierover tijdig informeren.

We kunnen ons voorstellen dat u, in deze onzekere tijden, misschien de situatie wilt bekijken en afwachten alvorens een reis te boeken. Echter, wij moeten eind januari 2022 een beslissing nemen op basis van de inschrijvingen op dat moment. Daarom willen wij u vragen, indien u met een reis mee wilt, niet te lang te wachten met boeken. U loopt geen enkel financieel risico! Als de reis vanuit Lipa Tours niet kan doorgaan (i.v.m. corona), krijgt u het volledige betaalde bedrag retour.

Mocht u wegens gezondheid zelf moeten annuleren, kunt u zich indekken door het afsluiten van een annuleringsverzekering. De verzekering keert dan het betaalde bedrag uit.

We hopen van harte, samen met u, in 2022 weer te mogen genieten van onze zorgvuldig samengestelde reizen. Geniet van het ontdekken van nieuwe reisbestemmingen, van streekgerechten en gebruiken, maar bovenal van elkaars gezelschap!

We wensen u allen een goede gezondheid, positief denken en moed en hopen u volgend jaar weer te mogen ontmoeten.

Hartelijke groeten,

Marjon en Ton Kropivšek

Lipa Tours